Om Mig

  I en by hvor lugten af fisk er ganske normal, bor en dreng. Med et lille ar på kinden og blå øjne der stråler, går han glad med sin lille grønne skoletaske. For han er glad. Glad for livet. Glad for sine venner. Glad for at fotografere. Glad for kaffe. Ren kaffe. Glad for friluftslivet og FDF. Glad for musik. Barometeret. Glad for at være den han er. Ingen andre. Ham. Han er som en lille båd på det store verdenshav. Glad for at være på verdenshavet, fordi der er så uendelig meget at opleve, men på samme tid utrolig bekymret for hvornår den næste onde og store bølge kommer. Heldigvis er han aldrig langt fra havn, og tit sejler han derind for at få tryghed. Havnen er som hans familie. Den er hans familie. Men han burde ikke være bekymret for han er solidt bygget, og han er beskyttet af andre små både. De er som hans venner der redder ham. De er hans venner. Byen han bor i er Esbjerg og drengen er mig. Nikolai. Ja, mig. Kun mig.

6 kommentarer:

 1. Virkelig smukt skrevet!
  Du har en virkelig skøn blog:-)

  Kig meget gerne forbi min:-)
  http://bycarolines.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. jeg er vild med din måde at skrive på!
  du virker som om du står fast ved at være dig selv, og det beundre jeg virkelig!
  knus,
  http://shy-distorted.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, mange tak Anna! Det betyder meget for mig, at du beundrer den måde, jeg står fast ved at være mig selv! Det er jeg glad for, at du synes, og jeg kan også genkende det. :-)
   Kram
   Nikolai

   Slet
 3. Åhh Gud, hvor lyder du bare som et af de der mennesker, der er alt for få af nu om dage. En der virkelig hviler i sig selv, respekterer sig selv og samtidig er en, der kan blive en fantastisk forfatter. Og hold fast hvor er dine tanker smukke og idylliske. Tanker der vækker andres tanker.
  Jeg vil love dig at blive en af dine trofaste læsere.

  Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak og atter tak! Hvor er jeg evig glad for dine fine ord. De varmer mig helt ind i mit skrivende forfatterhjerte. Tak, de tanker jeg skriver her er i hvert fald nogle gange smukke og idylliske, men min hjerne producerer langt fra KUN smukke og idylliske tanker. Jeg er glad for at vække dine tanker. Tak, du skal være så hjertelig velkommen i min lille blogintimsfære.
   Kram
   Nikolai

   Slet