Fru Mørke

Fru mørke, hjælp mig op fra dette sorte hul, jeg forvildede mig ned i. Her er så mørkt. Jeg er omringet af tusinde mennesker hernede. De kigger på mig. Hvorfor fru mørke? Hvorfor kigger de? Øjnene stirrer mig ind i sjælen, og gud hvor føler jeg mig nøgen. De stikker til min sjæl, når de går ind i den og siger "Jeg så dig ikke". Ikke engang et undskyld. De går videre, som om intet var hændt, men fru mørke jeg bløder jo? Er der ingen der kan se det? Jeg er bare et spøgelse i min egen lille verden. Et spøgelse i parentes. Fru mørke lyt til mig. Her er koldt. Koldere end den koldeste vintermorgen, hvor kulden bider i øreflippen og bevæger sig helt ind og fryser dit hjerte. Mit hjerte er frossent. Er der ikke nogen der vil smelte det op? Er der overhovedet nogen?

4 kommentarer:

 1. Åh Gud...
  Det er så inspirerende og meningsfuldt. Jeg er på en måde mundlam. Så mange smukke sætninger, der tilsammen danner en så smuk situationsbeskrivende tekst.
  Tak

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Karoline, nu er det dig, der gør mig mundlam! Mange mange tak for din uendelig fine kommentar! Er meget glad for at du finder det inspirerende! Tak!
   Knus nikolai

   Slet
 2. Wow. Jeg sidder rent faktisk med tårer i øjnene. Hold da op hvor er du dygtig!  christalodberg.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christa! Er glad for at indlægget rørte dig! Mange tak!
   Knus Nikolai

   Slet