Vinteren er over os.

Vinteren er snart over os, hvilket Malte og jeg glæder os meget til. Faktisk sidder vi bare og venter på, at den første sne falder. Vinteren er nemlig vores yndlingsårstid. Vi elsker at vågne om morgenen åbne gardinet og se at sneen har lagt sig som et fint lag pudder på den frosne jord. Det gør det endnu bedre, når man går ud af døren og hører lyden af ens vinterstøvler i sneen, og man nærmest bliver guidet af julelyskæderne på træerne. Eller når man med sine skøjter på ryggen tager ned på søen og skøjter hele dagen lang. Når man suser hen ad isen, og indånder den kolde, men samtidig friske luft. En af grundene til at vi også elsker vinteren er julestemningen. Der er bare ikke noget bedre. Vi kunne sidde dagen lang og lytte til "Santa Claus is comming to town" på replay. Vi elsker også julekalendere. Selvom man har set den samme julekalender mindst 3 gange, er det stadigvæk en fornøjelse at se!
Man kommer helt i julestemning bare af at sidde og skrive dette indlæg! 
Vi elsker også julestemningen, fordi det virker som om, at alle uenigheder, diskussioner med ét bare er væk når det bliver den 1. december. 
Der er også noget helt særligt ved Juleaften. Stemningen dér, er ubeskrivelig. Når man ser glæden i sin families hoveder, når man giver dem en gave, man har rendt hele byen rundt for at finde. Eller når man får det første stykke and på tungen, og kødet nærmest bare smelter på ganen. Når man sidder dér, gør det fuldstændig ligemeget, at man nogle uger senere kigger på vægten og ser, at man har taget 3 kilo på. Når man ser smilet i dem man giver gaver til, gør det ligemeget, hvor mange penge man har brugt på den. Det er blandt andet det, vi synes er så magisk ved julen. Stemningen. Med vinteren kommer også nytåret. En festlig dag med konfetti, serpentiner, Heksehyl, god mad og flot fyrværkeri. Når man kigger op på den store himmel og ser sin raket stige til vejrs og den overraskende springer, selvom man troede man var parat. Når den springer, og man ser det kugleformede farveorgie, bliver man så glad og varm indeni, trods temperaturen er langt under frysepunktet. 
Det er derfor vores yndlingsårstid er vinter. Det blev lidt poetisk, men det er vinteren også!
- Vinter hilsener Nikolai & Malte. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar