Hej alle skønne mennesker på denne jord. Vi er to tvillinger på 14 år fra Hjerting. Nikolai og Malte er vores navne. Malte er 7 minutter ældre ind Nikolai. 


Nikolai er en dreng som elsker at fotografere. Han er empatisk og moden. Han elsker at bruge sin søndag på at lytte til Det Elektriske Barometer med en kop kakao. Han lytter tit til fantastisk musik lavet af The Rumour Said Fire, Florence and the Machine, Björk og Bon Iver. Han nyder at være kreativ. Han er pt. igang med at strikke et tørklæde. Han har gået til FDF i 7 år fordi han elsker naturen, og han elsker at prøve sine grænser af. Han har gået til Teater i 5 år. Nikolai drømmer om at blive skuespiller eller manuskript-forfatter.Han drømmer også om at stifte en dejlig familie og have en Siberian Husky. min formspring. 

Nikolai
Malte
Malte er en pige (mærk ironien), som bor i Hjerting lidt uden for Esbjerg. Hjerting har en meget smuk natur, som Malte sammen med Nikolai nyder at vandre rundt i. Kreativitet er en del af Malte, som elsker at være kreativ og 'lave' forskellige ting. Det seneste han lavede var sit halstørklæde, som han elsker! Nej han er ikke en bedstemor, endnu da. Malte går til fodbold to gange om ugen, og nyder at rende rundt efter en bold. Lige for tiden hører Malte mest JULEMUSIK, Tim Christensen & Mathilde Savery. Han drømmer om engang, at få sin egen familie og en lille nuser mops. Maltes formspring 

I denne blog vil i komme til at læse om vores tanker, liv og hverdag. I vil komme til at læse hvordan vi ser verden og i vil komme til at se mange af de billeder vi tager.Vi vil prøve at få blogget så tit som vi kan! Så følg med! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar