I've found new music!


Kings Kaleidoscope er et indie rock band med en masse kristne musikere fra Mars Hill Church Ballard. Deres bibelske sange og med instrumenter som celloen, trumpeten og violinen giver det dem en smuk klang, som jeg godt kan lide. Albummet koster omkring 20,- på bandcamp, som er en hjemmeside hvor ukendte kunstnere kan sælge deres musik.


Brooklyn bandet Snowmine leverer indie pop sange med elektroakustiske og stamme-rytmiske melodier. Bandets nyklassiske forsanger Grayson Sanders er blevet sammenlignet med vokaler som Robin Pecknold fra Fleet Foxes og Jim Jones fra My Morning Jacket. Albummet kan i finde gratis her.

Open Country er pseudonymet bag Sterling Reed, som laver alternativ indie rock. Teksterne beskriver Sterling Reeds følelser, da han skrev albummet, og Sterling's vokal gør, at jeg mærkede sangene med det samme. De lidt ensomme melodier passer utrolig godt sammen med den akustiske guitar i sangene. Albummet kan i downloade gratis her


Dessert Noises er et indie rock band fra Utah Valley. De har blandt andet påvirket Fleetwood Mac's og Tame Impala's musik. Med en stærk modenhed i deres sangtekster, tryller de majestætheden af et hyrdeligt landskab frem. Man mærker specielt sangene, når forsangeren Kyle Henderson oversætter melankolsk længsel og fortrydelse til en lyrisk myte som en garvet troubadour. Kyle Henderson, Tyler Osmond, Pat Boyer og Brennan Allen står bag Dessert Noises, som i kan lytte til her. 


Dead Bugs er et indie folk band, der leverer smukke melanskolske sleepyfolk sange, så man får gåsehud. Jeg ved ikke så meget om bandet, men jeg elsker at lytte til deres musik og høre deres hæse 'søvnige' stemmer. Et smukt band, med en smuk lyd, som i kan høre her.

Hvis i også vil opdage nyt musik, kan i selv udforske bandcamps mange muligheder.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det freaky, at jeg sidder og lytter til Snowmine, som jeg lige har opdaget. Tilfældigheder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor pudsigt og lidt uhyggeligt! :-)

   Slet
 2. Så fine nogle bandt og numre - værd at tjekke ud! Mmm, mere af det tak!

  SvarSlet
 3. Sikke dejlig musik for mine ører. Hvordan får du dine links til at stå på den måde? :-)

  SvarSlet