TatoveringerJeg er virkelig inspireret af disse tre tatoveringer. Bjørnen, rådyret og falken er tre af mine yndlingsdyr, og de har alle væsentlige roller hos indianerne, som jeg også er meget inspireret af. Derudover kan jeg virkelig godt lide symbolikken bag disse tatoveringer. Bjørnen er et symbol på fred, forældreskab og velgørenhed. Rådyret er et symbol på blidhed, elskværdighed og uskyldighed. Falken er et symbol på ånd, lyst og måbevidsthed. Alle tre dyr er meget smukke og besidder nogle smukke egenskaber, og jeg vil virkelig gerne have tatoveret en eller to af dem på min krop. Selvfølgelig skal der være en betydning og dybere mening bag det at få en tatovering, men det føler jeg også der er bag disse. Det er alle sammen egenskaber jeg stræber efter, og når jeg når en vigtig milepæl i mit liv, der kan repræsentere det symbol dyret står for, vil jeg gerne have det tatoveret.

4 kommentarer:

 1. Jeg har lyst til at skrive et eller andet poetisk om, hvor meget du inspirerer mig, men jeg er ret blank, så.. godt indlæg! Yess...

  SvarSlet
  Svar
  1. Et enkelt tak er ikke nok! Jeg er så taknemmelig og glad for, at jeg inspirerer folk, og det gør mig rigtig glad, at du gider at skrive sådan en sød kommentar! TAK TAK TAK! TAK!
   -Kram! :-)

   Slet
 2. Virkelig fedt! Jeg ville også godt selv have en tatovering en dag. Ikke noget vildt, bare noget flot og betydningsfuldt. Virklig dejlig blog du har! Er lige gang i at kigge den igennem, den er niice :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Forstår dig!
   -Tusinde tak! Det er jeg rigtig glad for, at du synes! :-)

   Slet