☀Spring☀


Når vinden selv flyver væk og efterlader de stillestående træer. Når vinterdepressionen slipper sit tag. Når blomster skyder op af jorden og folder sig ud i farvestrålende former. Når vandet risler ved bækken, og fuglene synger om kap på deres eget specielle sprog. Når solen varmer og blænder en, og man kan gå udenfor uden jakke. Når lyset leger tagfat med træerne, og efterlader flotte krogede skygger. Når børn leger og hunde løber. Så ved man, at det er ved at være forår.

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle forunderlige billeder! Jeg elsker måden du sætter fokus på, samt udvælger de perfekte vinkler.

  Jeg beundrer virkelig den måde du formulerer dig på. Dette gør virkelig at jeg kan leve mig ind i det du skriver!


  http://droemmespind.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Den kommentar gjorde mig virkelig glad! Tusind mange tak! Det er dejligt, at du kan lide det jeg laver, og at du kan leve dig ind i det jeg skriver! Tak!

   Slet
  2. Du fortjener virkelig disse komplimenter for det du laver! Jeg tjekker jævnligt din blog via. bloglovin, og er meget fascineret af dine indlæg. Din blog generelt!

   Slet
  3. Endnu en gang tak! Det gør mig så glad, det du skriver! Er SÅ glad over, at du finder mine indlæg og blog fascinerende!

   Slet
 2. Anytime, du. Jeg holder meget af de stemninger du kan skabe med dit kamera. Det kan være så svært, men du gør det utrolig godt!

  Btw. tak for kommentaren på min blog, den varmer virkelig!

  SvarSlet