Her er det FDF når det er bedst.

"Her får Livet energi,
 leg og fantasi. 
Sammen skaber vi lejrens melodi. 
Her er fællesskab og fest. 
Folk fra Øst og Vest. 
Her er det FDF når det er bedst". 
I sommers var jeg 10 dage på FDF lejr med venner og folk fra hele verdenen. Fra Skagen i nordjylland til Tokyo i Japan. 10 uforglemmelige, vilde og minderige dage! Hver dag var et orgie af sammenhold, fællesskab og venskab. Jeg sang med 13000 mennesker, snakkede med folk i nød fra Zambia, hjalp dem, byggede mit eget hjem, boede under ekstrem primitive forhold, klatrede uden seler (ulovligt), dystede, spiste uspiseligt mad, soppede i mudderpøle, sank ned med en tømmerflåde, fik nye venskaber, mødte gamle venner, blev rost af dronningen og meget andet, som aldrig vil blive glemt. Aldrig har jeg oplevet så mange mennesker acceptere mig og hinanden som dem vi er. Mennesker med forskellige interesser. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg savner det fællesskab vi havde med alle fra Landslejren 2011, og jeg ville ønske jeg kunne opleve det hele igen. Opleve at spise mad på en stol med beskedne 20 cm i bredden, opleve at gå sent, men lykkeligt i seng, opleve at blive underholdt hver dag og opleve at være sammen med alle de venner. Alle de venner jeg nu savner. Jeg vil glæde mig til Landslejren i 2016. 


                                      


2 kommentarer:

  1. Ej hvor sjovt at du har optaget det :) Det var den fedeste følelse at stå foran 12.000 FDFere og danse/synge landslejrsangen. Jeg savner også landslejren, det var så nice!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ville gerne optage noget så fedt som det! :)Forstår dig! Kunne god forestille mig det værende fedt! Ville ønske jeg også kunne have oplevet lejren fra din side af scenen af! Det må virkelig have været fedt! Jeg nød i hvert fald de aftener utrolig meget! Den var så nice ja! Jeg savner den også!

      Slet